Izvor: B92, 09.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen policajac iz Kikinde

Zrenjanin -- Okružni sud u Zrenjaninu osudio Sašu Mijina, policajca iz Kikinde, na šest godina zatvora zbog ubistva.

Mijin je oktobra prošle godine u Kikindi naneo teške telesne povrede Zdravku Trivanu, od kojih je ovaj preminuo. U saopštenju se navodi da je Mijin s koleginicom Tatjanom Radišić, posle prijave Tatjane Momčilov da joj neko lupa na vrata, otišao do zgrade u Mikro naselju u Kikindi gde ona živi i zatekao pijanog Trivana.

Mijin i Tatjana Radišić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su izveli Trivana ispred zgrade, gde mu je Mijin zadao udarac od kog je ovaj pao na travnjak, a potom mu je Mijin zadao još nekoliko udaraca.

U obrazloženju presude se navodi da je Mijin udarao Trivana i palicom po tabanima, a kasnije ga, uz pomoć Tatjane Radišić, položio na obližnju klupu i ostavio da leži s teškim telesnim povredama, od kojih je umro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.