Ostao bez glave zbog mutnih poslova

Izvor: Glas javnosti, 23.Avg.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostao bez glave zbog mutnih poslova

BEOGRAD - Identitet mladića čija je odrubljena glava, u plastičnoj kesi, nađena prekjuče oko 14.30 sati na trotoaru u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 318, utvrđen je pomoću DNK analize. Prema navodima MUP-a Srbije, radi se o Smailu Tariću (27) iz Malog Zvornika, državljaninu Republike Srbije. Policija nastavlja intenzivni operativni rad na rasvetljavanju svih okolnosti i pronalaženju počinioca ovog zločina.

Meštane Malog Zvornika juče je zgranula vest o svirepoj smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << njihovog sugrađanina, za kog kažu da je bio problematičan mladić, ogrezao u kriminal i dobro znan malozvorničkoj policiji. Prema rečima dobro upućenih u tamošnja zbivanja, Tarić je bio upetljan i u trgovinu drogom, sarađivao je sa podzemljem iz BiH i stalno je bio na relaciji Mali Zvornik - Beograd.

Odsečenu glavu, podsećamo, našao je novinar Večernjih novosti nakon anonimnog poziva upućenog redakciji ovog beogradskog glasila. Nepoznati muškarac telefonom je pozvao Novosti i dubokim glasom rekao: „Ako želite da snimite nešto strašno, na desetak metara od radnje ‘Atina’ nalazi se kesa sa odsečenom ljudskom glavom“ i odmah potom prekinuo vezu.

Novinar je otišao na naznačeno mesto, gde je, između dva parkirana automobila, ugledao crnu plastičnu kesu. Verujući da se, ipak, radi o nečijoj neslanoj šali, podigao je kesu i tada je iz nje ispala naduvena i, od stajanja, potamnela ljudska glava. Posle prvobitnog šoka, novinar je obavestio policiju.

U međuvremenu, na lice mesta stigle su još neke novinarske ekipe, a okupilo se i nekoliko desetina znatiželjnih građana. Ubrzo su stigle i policijske patrole i ekipe forenzičara. Jedan od prisutnih pripadnika Policijske uprave Beograd prepoznao je žrtvu, inače dobro poznatu policiji. Posle uviđaja, glava je preneta na Institut za sudsku medicinu.

Telo Smaila Tarića još nije nađeno.

Nebi volele da budem na mestu tog novinara.... ovo je strasno....

Ma ljudi ovi NIJE STRASNO , ja se toga ne bojim.Bojim se onih klinaca sto pucaju radi parking mesta...Evo vec drugi put za kratko vreme.... kriminalaca mi nije zao cak se i pomalo svi mi i radujemo..kazna sledi ako ne platis robu...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.