Osoba označena kao ubica u anonimnom pismu sprovedena u zatvor zbog prevare

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osoba označena kao ubica u anonimnom pismu sprovedena u zatvor zbog prevare

D. M. iz Priboja, koji je u anonimnom pismu dostavljenom Višem sudu u Beogradu označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je i spoveden u Kazneno-popravni zavod za maloletnike u Valjevu radi izvršenja kazne, saznaje Tanjug.
Osnovni sud u Priboju je izdao nalog za hapšenje D. M. jer se nije javio na izdržavanje zatvorske kazne od godinu dana na koju je osuđen zbog krivičnog dela prevare >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u produženom trajanju.
Kaznu će izdržaveti u KPZ-u za maloletnike u Valjevu, jer je to moguće za one osuđenike koji su dobili kazne do godinu dana zatvora, a imaju prebivalište na teritoriji Višeg suda u Valjevu ili Višeg suda u Užicu.
D. M. iz Priboja je pomenut u anonimnom pismu koje je stiglo u Viši sud u Beogradu iz Švajcarske pred početak suđenja jedinom optuženom za ubistvo, Zoranu Marjanoviću.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Biće u zatvoru godinu dana: Evo zašto je uhapšen Dragoje Milinković, označen kao ubica Jelene Marjanović

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2019

Sud izdao nalog za hapšenje jer se nije javio na izdržavanje zatvorske kazne DRAGOJE Milinković iz Priboja, koji je u anonimnom pismu, dostavljenom Višem sudu u Beogradu, označen kao ubica pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je po naredbi Osnovnog suda u Priboju i spoveden...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.