Izvor: RTS, 24.Feb.2021, 13:20

Osmoro uhapšeno zbog brutalnog prebijanja u Novom Sadu, trojica se sumnjiče za pokušaj ubistva

Zbog brutalnog premlaćivanja tri mladića u centru Novog Sada u subotu 20. februara, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv osam osumnjičenih. Trojica se terete za krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a ostali za nasilničko ponašanje u grupi.
Za krivično delo teško ubistvo u pokušaju za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora sumnjiče se M. L., S. V. i B. N.
S. V., M. M., N. D., M. M. i M. B. terete >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se da su u grupi izvršili krivično delo nasilničko ponašanje za koje im preti kazna od šest meseci do pet godina, saopštilo je novosadsko Više tužilaštvo.
Svi su uhapšeni i u roku od 48 sati biće privedeni na saslušanje u tužilaštvo, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. 
Brutalno prebijanje mladića dogodilo je u Novom Sadu dana 20. februara u ulici Laze Telečkog.
"Oštećeni u ovoj tuči - M. D., Š. N. i P. M. zadobili su telesne povrede od strane više lica pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju", navodi tužilaštvo.
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će hitno i detaljno preduzeti sve dokazne radnje u toku vođenja istrage povodom ovog događaja, nakon čega će doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, poručuju iz tužilaštva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.