Izvor: Blic, 26.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osamnaesta dojava o bombi u Palati pravde

Palata pravde, u kojoj su smešteni Okružni, Prvi i Drugi opštinski sud u Beogradu i nadležna tužilaštva, ponovo je danas evakuisana zbog dojave da je u zgradi podmetnuta bomba, izjavila je Tanjugu portparol Okružnog suda Ivana Ramić. I ovog puta dojava je bila lažna, a zaposleni su se vratili u zgradu u 12 i 30 časova.



Ona je objasnila da su zaposleni u sudu, ovoga puta, dobili dve dojave.

„Prva je upućena preko centrale Palte pravde oko 10.45 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << časova i tada je, prema odluci predsednika Okružnog suda u Beogradu, naređena evakuacija zgrade, a pola sata kasnije, u 11.15 časova, na telefon za zakazivanje sastanaka strankama stigla je još jedna dojava”, navela je Ramićeva.

Ona je istakla da je o današnjim dojavama da je u zgradi suda postavljena bomba odmah obavešten MUP i da su kontradiverzione snage proverile unutrašnjost zgrade.

Od 20. februara, Palata pravde, u kojoj je zaposleno oko 2.000 ljudi, evakuisana je 18 puta zbog dojava da je u njoj postavljena bomba. Sve dosadašnje dojave bile su lažne.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.