Osakatio ženu pred ćerkom, pa se ubio!

Izvor: Press, 20.Okt.2010, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osakatio ženu pred ćerkom, pa se ubio!

Milan R. (55), koji je teško ranio bivšu suprugu Dragicu K. (43) pa se razneo bombom, izvršio zločin naočigled njihove trogodišnje ćerke. Milan bio patološki ljubomoran, posle razvoda progonio Dragicu Milan R. (55) iz Kaluđerice, koji je teško ranio bivšu suprugu Dragicu K. (43) pa se razneo bombom, izvršio je zločin zbog ljubomore i to naočigled njihove trogodišnje ćerkice! Milan R. je preksinoć pokušao da se pomiri sa Dragicom, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kada je to odbila, aktivirao je dve bombe! Milan je preminuo na licu mesta, dok je Dragica, koja je ostala bez desne šake, operisana i nalazi se van životne opasnosti.Tragedija se dogodila preksinoć u ulici Šeste ličke u Kaluđerici. Slavoljub S., Dragičin otac, kaže da je ona preksinoć sa ćerkom otišla kod školske drugarice Gordane V. na slavu Tomindan.
Devojčica videla osakaćenu majku
- Milan je oko 19 časova pozvao Dragicu da izađu napolje. Tražio je da se pomire i da mu se ona vrati. Dragica je to odbila. Posle kraće rasprave, on je bacio dve bombe! Njihova trogodišnja ćerkica, a moja unuka, sve je videla - priča otac Slavoljub i dodaje:
- Na sreću, moja unuka ostala je u kući, a Dragica i Milan su bilu u dvorištu kada je pukla bomba. Dete je bilo prestravljeno od eksplozije. Majku je videla bez ruke i tada je rekla: „Mamu boli! Daćemo joj sirup, pa će da joj poraste ruka!" Strašno je to što je videla!
Slavoljub S. kaže da je njegov bivši zet Milan mnogo pio i da je bio patološki ljubomoran.
- Dragica i Milan rastali su se pre godinu i po dana. Nakon toga on ju je proganjao. Često je dolazio pred našu kuću i uhodio je, jer je posle njihovog razlaza došla da živi sa nama. Zvao ju je telefonom i proveravao gde je ona, šunjao se oko kuće, ali koliko znam, nikada joj nije pretio. Barem se ona nije nikada požalila - kaže Slavoljub S. i objašnjava da zna da se Milan nekoliko puta neuspešno lečio od alkoholizma i da je do prekida vanbračne veze došlo zbog njegove ljubomore.
- Moja ćerka je imala jedan brak i ima sina starog dvadeset godina iz tog braka. Sa Milanom je počela da živi pre četiri godine. I on je bio razveden i ima dvoje dece iz tog braka. U zajedničkoj vezi dobili su ćerkicu. Kada bi popio, počeo bi da se svađa i da napada Dragicu - priča naš sagovornik.
Gordana V., kod koje je nesrećna žena bila na slavi, juče je bila u bolnici u poseti Dragici. U kući smo zatekli njenu majku Milicu V., koja nam je ispričala da Milan nije ni ulazio u njenu kuću.
Dragica nije dozvolila Milanu da uđe u kuću
- Došao je ispred kuće i zvao je Dragicu. Ona je izašla. Šta se tu dešavalo ne znam, moja ćerka Gordana je izašla ispred kuće i pozvala i njega da uđe na večeru, ali je Dragica odgovorila: „ Ne! Ja ću da raspravim sa njim i on će da ode". Posle dva minuta je puklo. Izašli smo ispred kuće i imali smo šta i da vidimo. Dragica je bila krvava, a njega nije bilo. Dok smo još bili tu sa Dragicom, ponovo se čula eksplozija. U prvom trenutku nismo ni znali da se ubio tu deset metara od dvorišta - rekla nam je Milica V.
Dragica je operisana u Urgentnom centru i njeno stanje je stabilno.
- Ona je u eksploziji ostala bez desne šake. Dovezena je u kritičnom stanju jer je ostala bez mnogo krvi. Posle višečasovne operacije, Dragica K. se oporavlja. Ona se nalazi van životne opasnosti - kažu dežurni lekari.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.