Izvor: Blic, 22.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružje sakriveno u cisterni

Oružje sakriveno u cisterni

BUJANOVAC - Pripadnici MUP-a Srbije pronašli su u plastičnoj cisterni, zakopanoj u selu Veliki Trnovac kod Bujanovca, veću količinu municije za automatsko i snajpersko oružje, kao i granate za ručni i raketni bacač. U cisterni je, u najlonskim džakovima, bilo skriveno 40.000 metaka, 48 granata za ručni raketni bacač sa kumulativnim punjenjem kineske proizvodnje, kao i 49 punjenja za granate. Cisterna zapremine 750 litara je pronađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraj groblja u Strukarskoj mahali, najvećem selu koje nastanjuje albansko stanovništvo, dva kilometra udaljenom od Bujanovca. Uviđaju su, osim pripadnika MUP-a i BIA, prisustvovali i posmatrači EU iz kancelarije u Bujanovcu. (Beta)

Prošle godine u udesima poginulo 22 ljudi

LESKOVAC (Tanjug) - Na putevima u Jablaničkom okrugu u saobraćajnim nesrećama u 2004. godini život je izgubilo 22 ljudi, dok je 447 zadobilo telesne povrede različitog stepena.

Prema izveštaju saobraćajne policije, u tom delu Srbije dogodilo se 820 nesreća u javnom drumskom saobraćaju, 11 više nego 2003. godine.

Najčešći uzroci saobraćajnih nesreća su neprilagođena vožnja i nepažnja prilikom upravljanja motornim drumskim vozilom, nepoštovanje signalizacije, kao i tehničko stanje automobila.

Starac pretučen i opljačkan

PROKUPLJE - Trojica za sada nepoznatih pljačkaša upali su u kuću Avdina Šaćirovića (72) u Kruševačkoj ulici 23, napali ga i oteli mu iz džepa pantalona 200 evra. Šaćirović je zbog povreda zadržan na ušnom odeljenju prokupačke bolnice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.