Izvor: B92, 21.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica protiv Stefana Karića

Beograd -- Drugo opštinsko tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Stefana Karića za krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Stefana Karića, sina Sretena Karića, optužnica tereti da je 29. aprila u Bulevaru mira u Beogradu, vozeći neprilagođanom brzinom i pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena Stanislava Pavlović.

Karić, za kog je utvrđeno da je u krvi imao 1,87 promila alkohola, vozeći svoj automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BMW, velikom brzinom je udario u betonski stub. Stanislava Pavlović, koja je sedela na mestu suvozača, izletela je kroz šoferšajbnu. Nedelju dana posle nesreće policija je nadležnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu protiv Karića zbog sumnje da je ugrozio bezbednost saobraćaja. Za to krivično delo zaprećena je kazna zatvora od jedne do 10 godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.