Optužio zaštićenog svedoka

Izvor: Danas, 14.Apr.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužio zaštićenog svedoka

Na suđenju četvorici pripadnika paravojne formacije Škorpioni za zločin u Podujevu 1999. godine juče je svedočio Saša Cvjetan koji je za ubistvo albanskih civila u tom mestu pravosnažno osuđen na 20 godina zatvora. Cvjetan nekadašnji pripadnik Škorpiona je na suđenju pred Većem za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu optužio zaštićenog svedoka „P1“ da je pucao u dete koje je kako je naveo „virilo iz gomile leševa“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za mafijaški obračun 26 godina

Izvor: NSkriminal.net, 14.Apr.2009

NOVI SAD – Na ponovljenom suđenju za ubistvo nekadašnjeg pripadnika novosadske kriminalne grupe "Firma" Branislava Jelačića (35), Čaba Der (29) iz Čantavira osuđen je juče u Okružnom sudu u Novom Sadu na 15 godina zatvora, a njegov pomagač Vojislav Škrbić (32) na 11 godina.

Nastavak na NSkriminal.net...

Nastavlja se suđenje Škorpionima

Izvor: Večernje novosti, 15.Apr.2009, 11:37

Suđenje četvorici pripadnika nekadašnje paravojne formacije "Škorpioni" za zločin u Podujevu 1999. godine, nastavlja se danas pred Većem za ratne zločine Okružnog suda u Beogradu

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.