Izvor: Blic, 25.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi sudija i trojica policajaca

Optuženi sudija i trojica policajaca

SMEDEREVO - Okružno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv Marine Jovanović-Bajević, sudije Opštinskog suda u Smederevskoj Palanci, koja se tereti za kršenje zakona od strane sudije.

Prema navodima optužnice, sudija Marina Jovanović-Bajević pokušala je prošle godine da zataji detalje incidenta u sportskom klubu 'Selevac'. Tada je Nikola Šljivić, policajac iz Smederevske Palanke, nakon svađe udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milorada Mijailovića (52), koji je zadobio teške telesne povrede. Vinovnici incidenta bili su i sudijin suprug Zoran Jovanović, komandir stanice policije u selu Selevac i policajac Dejan Mašić. Oni su se, prema optužnici, dogovorili da posvedoče kako je čovek sam pao i udario glavu, što je kasnije sudija i napisala u izveštaju.

Policajci su kasnije priznali su da je Mijailović povrede zadobio nakon udarca, dok sudija Marina Jovanović-Bajević i njen suprug i dalje poriču da su prećutali istinu.

J.I.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.