Izvor: Blic, 07.Sep.2009, 06:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužen za ubistvo supruge

Okružno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Tomislava Petrovića (50) iz Gornjeg Milanovca tereteći ga da je 4. aprila ove godine u selu Ručići ubio suprugu Ljiljanu Petrović, jer nije htela više da živi sa njim već sa drugim čovekom.



U optužnici se navodi da je motiv ubistva bio raskid njihovog braka, kao i to što je Ljiljana zasnovala vanbračnu zajednicu sa Predragom K. iz istog sela. Prema tvrdnjama tužilaštva, tragičnog dana Petrović se prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uverio da je Ljiljana sama u kući Predraga K. i kada je došao, tražio je od nje da mu se vrati, ali je ona to odbila.

Petrović je zatim šakama stegao suprugu za vrat, držeći je sve dok nije pala na pod. Onda je seo na nju stisnuvši je jednom rukom oko vrata i tako je držao desetak minuta, dok na usta nije počela da joj izlazi pena.

Petrović se odmah nakon zločina sam prijavio u policijskoj stanici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.