Radnik perionice slupao kola

Izvor: Glas javnosti, 10.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik perionice slupao kola

BEOGRAD - Menadžeru Saši Mirkoviću ukraden je automobil marke ‘’folksvagen tuareg’’ iz Auto-servisa ‘’Boban’’ u Dunavskoj broj 13 u Beogradu, koji je bio dovezen na pranje. Kako nezvanično saznajemo, jedan od radnika tog servisa po imenu Vlada, uzeo je ključeve Mirkovićevih kola u četvrtak uveče „da se malo provoza“, ali je „tuaregom“ prešao 120 kilometara, izazvao saobraćajnu nesreću... i vratio ga na parking ovog servisa. Mirković se našao u čudu kada je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ujutru došao da preuzme svoj automobil koji je bio potpuno slupan!

- U četvrtak sam se vratio iz Beča i oko pola šest popodne sam ostavio kola na pranje. Platio sam 800 dinara, a sutradan sam došao da ih preuzmem oko pola deset. Tada sam doživeo potpuni šok! Šoferšajbna, hauba, prednja maska i farovi bili su potpuno smrskani, a pored kola bilo je i tragova krvi. Šteta je prema mojoj proceni velika, moraću da izdvojim preko 10.000 evra, rekao je Mirković.

Istog dana, kako kaže, Mirković je doživeo još jednu neprijatnost kada je otišao da porazgovara sa nadležnima u ovom servisu povodom ovog nesvakidašnjeg incidenta. Prema njegovim rečima, u upravi mu je saopšteno da Auto-centar ‘’Boban’’ nije odgovoran za ovaj propust i da je to lični čin njihovog radnika sa kojim oni nemaju nikakve veze.

ISPARILE I PESME

Pored ogromne materijalne štete Saša Mirković tvrdi da su mu iz kasete automobila nestale i neke „veoma bitne stvari“.

- Ukraden mi je master CD sa novim pesmama „Akapulko benda“, disk sa pilot-emisijom novog kviza koji će se emitovati na Pink televiziji i neke epizode „Nemoguće misije“. To će sada sve morati iznova da se radi jer su u pitanju jedinstveni primerci, rekao je Mirković.

Ovo nije Touareg vec VW Tiguan

Pa evo ima iza leđa Laceti na popustu. Nek izvadi siću iz zadnjeg dzepa i kupi jedan da se vozika dok mu zakrpe Tiguana. Raskukao se tu, da neće da organizuje i na RTS 1.dnevniku konferenciju.

Oskudacija svuda, a on se raskukao za dzip.....

Bravo za malog lopova koji ne zna da vozi, taman jedan robijas izasao sa robije, sad ce ovaj mali da popuni upraznjeno mesto.

Samo nek se okrece....

boze me sacuvaj

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.