Opljačkao staricu

Izvor: Blic, 23.Mar.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao staricu

Novopazarska policija uhapsila je osumnjičenog da je ukrao novac iz kuće osamdesetpetogodišnje žene, a pritom je kod njega našla i devet grama heroina.

Kako se navodi u saopštenju pilicije, uhapšen je Elvedin D. (30) koji je kod oštećene tražio i dobio 1.000 dinara pomoći za navodni transport "sestre koja je preminula u beogradskoj bolnici".

On se potom ušao u kuću i ukrao veću sumu novca. "Osumnjičeni je iskoristio nepažnju starice, ušunjao se u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ukrao oko 2.550 evra i 55.000 dinara", saopštila je policija.

Policija je kod njega našla 2.470 evra, 16.000 dinara, ali i oko devet grama materije za koju se sumnja da je heroin.

Povezane vesti: U bolnici krala novčanike ženama obolelim od raka Crnogorska policije zaplenila dva kilograma heroina Uhapšeno troje ljudi zbog prodaje droge Uhapšen zbog više od 300 grama heroina Dva mlada Grka preko interneta ukrala banci 300.000 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.