Izvor: Blic, 10.Apr.2009, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkao 11 kladionica u Beogradu

Beogradska policija uhapsila je Mileta P. (1977) iz Beograda, zbog sumnje da je opljačkao 11 kladionica u glavnom gradu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.



U saopštenju se navodi da je osumnjičeni Mile P. od novembra 2008. godine do marta izvršio 11 razbojništava na Vračaru, Starom gradu i Savskom vencu, tako što je u večernjim satima u kladionicama Taš, Brazil, Mocart, Premijer, Soker uz pretnju oružjem uzimao pazar.

"U pomenutom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << periodu je u kladionici Brazil na Vračaru izvršio tri razbojništva, dok je od 4. marta do 15. marta, u kladionici Taš izvršio dva razbojništva", piše u saopštenju.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen zbog pljački kladionica

Izvor: Danas, 09.Apr.2009, 20:37

Beogradska policija uhapsila je Mileta P. (1977) iz Beograda, zbog sumnje da je opljačkao 11 kladionica u glavnom gradu, saopštio je juče MUP.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.