Izvor: Blic, 19.Feb.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana pumpa u Kaluđerici

Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su pumpu za prodaju plina u Kaluđerici. Oni su oteli novac i potom se pešice uputili u pravcu Grocke, javlja RTS.



Pljačkaši su noćas iskoristili loše vreme i mali broj automobila na ulicama i jutros oko dva sata i trideset minuta opljačkali gasnu stanicu u Kaluđerici.

Dvojica maskiranih razbojnika otela su nepoznatu količinu novca, i kako RTS nezvanično saznaje, uputili su se pešice u pravcu Grocke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Radnici nisu bili spremni da daju više informacija, samo su naveli da ovo nije prvi oput da je ta gasna stanica na meti pljačkaša.

Video nadzor koji pokriva ulaz u gasnu stanicu, mogao bi biti od pomoći policiji pri otkrivanju počinilaca krivičnog dela. Istraga je u toku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.