Izvor: Blic, 23.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana pošta u Kosovskoj Mitrovici

Četvorica maskiranih napadača opljačkali su danas oko 10.30 poštu u severnom delu Kosovske Mitrovice i uz pretnju oružjem iz kase odneli, za sada, nepoznatu količinu novca.

Komandir severne policijske stanice Milija Milošević rekao je novinarima da su tri osobe, za koje se sumnja da su učestvovale u pljački uhapšene neposredno posle pljačke, dok se za četvrtom osobom intezivno traga.

"Nastavljamo sa istražnim radnjama i nadamo se da ćemo do kraja dana imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezultate", rekao je Milošević i dodao "da su lica koja su privedena u severnu policijsku stanicu poznata od ranije policiji po brojnim krivičnim delima".

Radnica pošte Snežana Vlašković rekla je da su pljačkaši imali kapuljače na glavi, tamne naočare i oružje.

"Uperili su pištolj i tražili pare. Stranka koju su izbacili na ulicu počela je da viče i doziva u pomoć, pa su pljačkaši zgrabili novac iz kase u krenuli da beže u pravcu ulice Kneza Miloša", rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opljačkana pošta u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 23.Maj.2009

Pošta u severnom delu Kosovske Mitrovice opljačkana oko 10.30 časova. Tri osobe uhapšene, za četvrtom se traga...Četvorica maskiranih napadača opljačkali su danas oko 10.30 časova poštu u severnom delu Kosovske Mitrovice, i uz pretnju oružjem iz kase odneli, za sada, nepoznatu količinu novca...Komandir...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.