Opljačkana kuća Prvoslava Davinića

Izvor: B92, 19.Nov.2012, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana kuća Prvoslava Davinića

Beograd -- Kako B92 saznaje, nepoznati razbojnici opljačkali su pre dva dana kuću Prvoslava Davinića, bivšeg ministra odbrane, u Sremčici.

Kako saznajemo, iz kuće je odnet zlatni nakit, za sada neutvrđene vrednosti.

MUP Srbije je u kratkom saopštenju naveo da su nepoznati počinioci pre dva dana opljačkali kuću Prvoslava Davinića u Sremčici. U MUP-u nisu mogli da Tanjugu daju druge detalje, osim da policija radi na tom slučaju.

Bivši ministar odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SCG Prvoslav Davinić izjavio je večeras da su iz njegove kuće ukradeni njegovi satovi, nakit njegove supruge i novac.

"Upali su u stan i ukrali nakit moje supruge i novac od penzija, kao i oko 1.000 evra u devizama i satove koje sam dobio od kolega kada sam odlazio iz UN", rekao je Davinić agenciji Beta.

Davinić je naveo da su mu satovi bili uspomena na rad u UN, a da nisu imali veliku materijalnu vrednost.

"Nisam ih ni nosio, stajali su u fiokama", rekao je Davinić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.