Opljačkana kladionica u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2011, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana kladionica u Beogradu

Naoružani napadač je danas opljačkao kladionicu "Max Bet" u Beogradu, izjavio je šef te kladionice Veljko Vudragović. Vudragović je agenciji Beta rekao da je napadač imao pištolj i da je ukrao oko 100.000 dinara.

U saopštenju kladionice "Max Bet" je navedeno da niko nije povređen tokom pljačke koja se dogodila oko 16 sati u Ulici Dimitrija Tucovića.

Za sada nije moguće dobiti potvrdu iz Biroa Ministarstva unutrašnjih poslova za informisanje o toj pljački.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opljačkana kladionica u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Feb.2011

BEOGRAD -..Naoružani napadač je opljačkao kladionicu "Max Bet" u Beogradu, izjavio je šef te kladionice Veljko Vudragović...Vudragović je agenciji Beta rekao da je napadač imao pištolj i da je ukrao oko 100.000 dinara...U saopštenju kladionice "Max Bet" je navedeno da niko nije povređen tokom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.