Izvor: B92, 22.Jun.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana KBC banka, lopov uhapšen

Beograd -- U Ulici Jurija Gagarina 32 u Novom Beogradu danas oko podne opljačkana KBC banka, ali je brzom intervencijom policije počinilac lišen slobode.

"Jedan maskirani izvršilac je, uz pretnju pištoljem, oduzeo neutvrđeni iznos novca, ali je brzo intervencijom policije lišen slobode", istakli su u Informativnoj službi MUP-a, dodajući da tom prilikom niko nije povređen.

Podsetimo, nepoznata osoba je uz pretnju pištoljem opljačkala poštu u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu juče posle podne. Takođe juče, samo u prepodnevnim časovima, beogradska policija uhapsila je četvoricu osumnjičenih za pljačku pošte u opštini Rakovica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opljačkana banka u Novom Beogradu

Izvor: Blic, 22.Jun.2012

Ekspozitura "KBC" banke opljačkana je danas u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu, a policija je uhapsila osumnjičenog, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). ..Osumnjičeni je uz pretnju pištoljem iz ekspoziture te banke odneo..neutvrđen iznos novca, rekli su agenciji Beta u MUP-u...Pljačka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.