Uhapšen Zukorlićev saradnik

Izvor: Glas javnosti, 25.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Zukorlićev saradnik

NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je u utorak rano ujutru Nedžada Šaćirovića (38) iz ovog grada zbog sumnje da je oko ponoći u Ulici Jošanički kej, u strogom centru Novog Pazara, posle verbalnog sukoba, pucao na Nermina Ademovića (27), takođe iz Novog Pazara. Sa teškim telesnim povredama, Ademović je odmah prebačen u novopazarsku bolnicu, gde je juče rano ujutru operisan i nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Prema informacijama iz Novog Pazara, Ademović je u bolnicu primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa tri prostrelne rane iz vatrenog oružja i to u predelu stomaka, vrata i ruke.

Sedam hitaca

Policija Šaćiroviću na teret stavlja sumnju da je počinio krivična dela pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja, a nezvanične informacije iz Novog Pazara govore da je Šaćirović ispalio u pravcu Ademovića ukupno sedam hitaca iz pištolja i da su od toga tri hica pogodila Nermina.

HRONOLOGIJA NAPADA

Iz Bošnjačke liste novinarima je juče dostavljen i dokument pod naslovom „hronologija napada na funkcionere i članstvo SDA od 2004. do 2009. godine. U dokumentu se navodi da je u tom periodu izvršeno više oružanih i drugih napada na članstvo SDA, u kojima je dvoje ljudi nastradalo, a ozleđeno na desetine i da je u bombaškim napadima razbijeno i demolirano više stotina vozila funkcionera i članova SDA. U dokumentu je taksativno opisano dvadesetak težih napada na aktiviste i članove SDA.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Izvor: Danas, 24.Feb.2009, 21:37

Novopazarska policija uhapsila je Nedžada Š.(38) iz ovog grada pod sumnjom da je izvršio teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija. Policijska uprava u Novom Pazaru saopštila je da je u ponedeljak oko ponoći, u blizini Zelene pijace, nakon verbalnog sukoba...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.