Radniku Borbe presa smrskala šaku!

Izvor: S media, 15.Apr.2010, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radniku "Borbe" presa smrskala šaku!

Načelnik Centra za hitnu pomoć Vojno-medicinske akademije Miroslav Vidanović izjavio je da je radnik štamparije "Borba", kome je teško povredjena ruka, jutros je uspešno operisan na VMA.

Vidanović je rekao da je radnik zadobio teške povrede sa otvorenim prelomom kosti i da su tokom operacije lekari uspeli da očuvaju krvne sudove.

On je naveo da "nije bilo amputacije dela leve ruke" i da će biti potrebno uraditi još "par operacija" u narednom periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kako bi se u celini očuvala funkcija ruke.

Radniku u štampariji "Borba" u Kosovskoj ulici presa je povredila ruku i smrskala šaku i on je prebačen na Vojno-medicinsku akademiju, izjavila je prethodno za Radio S portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Radnik star 42 godine u štampariji je dobio frakturu, odnosno prelom nadlaktice i politraumu šake, objasnila nam je Macura i dodala da je nakon toga smešten na VMA.

J.Kostadinović

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radniku presa smrskala šaku

Izvor: Blic, 15.Apr.2010

Radnik, koji je rano jutros teško povređen kada mu je smrskana šaka u štampariji, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, izjavio je načelnik službe hitne pomoći Vojno-medicinske akademije Miroslav Vidanović...Vidanović je Tanjugu rekao da se povređeni 42-godišnji radnik sada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.