Oglasila se i POLICIJA povodom STRAVIČNE TRAGEDIJE koja je POTRESLA SRBIJU!

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se i POLICIJA povodom STRAVIČNE TRAGEDIJE koja je POTRESLA SRBIJU!

U Sektoru kažu da postoje tonski zapisi o svemu.

Povodom stravične tragedije koja se juče dogodila u porodičnoj kući u selu Vajska u opštini Bač, kada je u požaru stradalo troje dece uzrasta od jedne do četiri godine, oglasio se Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sektor za vanredne situacije demantovao je danas kao apsolutno netačne navode koji su se pojavili u pojedinim medijima, o zakasnelom reagovanju pripadnika Vatrogasno-spasilačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jedinica u požaru u selu Vajska.

"Po dojavi o požaru koja je primljena u 08:36 na lice mesta odmah je upućeno jedno vozilo sa vatrogascima-spasiocima iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Bač, koja je udaljena od sela Vajska 17 kilometara. Vreme dolaska pripadnika VSJ Bač na mesto događaja je u 08:55, što je snimljeno u operativnom centru u Novom Sadu i lako se može proveriti", izjavio je Predrag Marić, pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije.

U saopštenju se napominje da Sektor poseduje tonske zapise o svemu navedenom.

"Takođe, povučena je i pasivna smena Vatrogasno-spasilačke jedinice Bač koja je stigla na mesto događaja u 09:05, a potom je stigla i područna VSJ Bačka Palanka u 09:45", rekao je Marić.

Na gašenju požara, u kojem je gorela porodična kuća površine oko 140 m2 i koji je u potpunosti ugašen u 14:10 časova, učestvovalo je ukupno pet vozila sa sedam vatrogasaca-spasilaca, piše u saopštenju.

Mediji su juče preneli da su deca trenutku nesreće, najverovatnije, bila sama u kući, jer su roditelji radili na njivi.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.