Oduzeta imovina u junu na aukciji

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 24.Maj.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeta imovina u junu na aukciji

Pokretna imovina Darka Šarića u junu na aukciji (Tanjug, arhiva)

Beograd -- Prva aukcija oduzete imovine stečene kriminalom biće organizovana u junu, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu pravde.

Na aukciji će biti ponuđena zaplenjena pokretna imovina Darka Šarića, optuženog za šverc narkotika, a čiju vrednost sada procenjuju stručnjaci Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom.

Novac koji se prikupi na aukciji namenjen je finansiranju narodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kuhinja, kao i drugim programima pomoći socijalno ugroženim građanima.

Direkcija je primenom tog zakona do sada ostvarila prihod od osam miliona dinara, od čega će, kako su najavili predstavnici Ministarstva pravde, tri miliona dinara biti uplaćeno opštini Trgovište kao pomoć građanima koji su imali štetu od poplava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.