Odsekao tri prsta na ruci

Izvor: Kurir, 01.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odsekao tri prsta na ruci

BEOGRAD - Miroljub Stamenković (60) odsekao je sam sebi juče ujutru tri prsta na ruci radeći na stabilnom cirkularu na gradilištu u ulici Gružanska 10 na Vračaru. Stamenković je radnik građevinske firme "Napred", a posle povređivanja bio je u svesnom stanju i izjavio je da je sam kriv za nesreću.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Cirkular mu odsekao tri prsta

Izvor: Blic, 01.Apr.2009

Miroljub S. (49), radnik građevinske firme „Napred" koja izvodi radove na gradilištu u Gružanskoj ulici 10 juče oko 8 sati, stabilni cirkular za rezanje drveta, za kojim radi, odsekao mu je tri prsta na ruci. On je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gde je i zbrinut...Kako su nam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.