Izvor: Glas javnosti, Beta, 23.Mar.2010, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Urošu Mišiću

BEOGRAD - Suđenje Urošu Mišiću, optuženom za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića, odloženo je danas za 26. april zbog nedolaska jednog člana sudskog veća.

Mišiću se pred Višim sudom u Beogradu sudi zbog napada na Trajkovića na utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, 2. decembra 2007. godine.

Optuženi je već bio osuđen za taj napad na Trajkovića na deset godina zatvora, ali je ta presuda, koja je izrečena u septembru prošle godine, ukinuta i naloženo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je novo suđenje.

Na čelu sudskog veća ostao je sudija Velimir Lazović, a očekuje se razmatranje dopunskog veštačenja Trajkovićevog zdravlja koje je na zahtev Mišićeve odbrane naložio sudija Lazović.

Jadna zemljo sa ovakvim pravosudjem.... zbog toga su mnogi i otisli preko da se nikad vise ne vrate jer u ovom jadu i bezakonju ne vide buducnost ni sebe ni svojih potomaka. Ovog nazovi coveka koji se drznuo da vandalizmom "brani" svoja ubedjenja treba za primer poslati na teski prinudni rad u najgorem mogucem zatvoru, a sve one koji ga brane i pozivaju se na njegovu mladost i slicne nebuloze takodje poslati za njim na ponovno vaspitavanje. Da je kojim slucajem tog kriminalca isti zandarm povredio na toj utakmici, svi oni koji brane junosu kriminalca istog zandarma bi razapeli kao Isusa..... Stidite se djubradi jedna, a vase zalosne grehe ce na veliku zalost ispastati vasa deca ili pak njihova... to je ipak neminovno.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odloženo suđenje Urošu Mišiću za 26. april

Izvor: Blic, 23.Mar.2010

Suđenje Urošu Mišiću optuženom za pokušaj ubistva žandarma Nebojše Trajkovića odloženo je danas za 26. april zbog nedolaska jednog člana sudskog veća...Mišiću se pred Višim sudom u Beogradu sudi zbog napada na Trajkovića na utakmici Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, 2. decembra 2007. godine...Optuženi...

Nastavak na Blic...

Odloženo suđenje Urošu Mišiću

Izvor: RTS, 23.Mar.2010

Zbog izostanka člana Sudskog veća, odloženo suđenje navijaču "Crvene zvezde" Urošu Mišiću, optuženom za pokušaj teškog ubistva žandarma Nebojše Trajkovića. Suđenje Mišiću 26. aprila...Ponovljeno suđenje Urošu Mišiću zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića, na fudbalskoj utakmici...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.