Odloženo suđenje Darku Kostiću

Izvor: RTS, 30.Jul.2019, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Darku Kostiću

Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću odloženo je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu za oktobar, zbog bolesti sudije i izostanka svedoka Šefketa Bajramija.
U sud su došli Kostić i njegov advokat, dok je ovo drugi put da svedok Bajrami izostaje sa suđenja gde treba da bude saslušan kao oštećeni.
Kostiću se sudi zbog optužbi da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga prema maloletniku od 15 godina i punoletnom, pomenutom Bajramiju.
Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.
Maloletnik je ispitan pred sudom u aprilu bez prisustva javnosti, a inače je dobio je status posebno osetljivog svedoka.
Kostiću je, kako se sumnja, nekom prilikom dao "kamagru" a da to ovaj nije znao.
Maloletnik, koji sada ima 17 godina, prema pisanju medija bio je učesnik jednom muzičkog takmičenja za decu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.