Od šume preko Exit-a do zatvora

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2011, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od šume preko Exit-a do zatvora

Milenko Banjac (41) iz Prijedora, čiji je nestanak prijavljen pre više od mesec dana, pronađen je živ, ali zatvoren u novosadskom pritvoru. Banjčevoj porodici ovih dana javio se advokat po službenoj dužnosti, koji ih je obavestio da se Milenko nalazi iza rešetaka, jer se potukao tokom festivala Exit.

Kako nezvanično saznaje portal "Sarajevo-X", Milenko se na Exit uputio sam, a o svom putovanju nije obavestio suprugu.

Porodica je ga je poslednji put videla 7. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jula, otkada je za njim tragala i policija. Nakon prijave nestanka Banjčeva supruga rekla je da se radi o dobrom i mirnom čoveku koji je poslednjih godina bolovao od posttraumatskog stresnog poremećaja (PTSP).

Milenko je nezaposlen, a članovima svoje porodice pre nestanka je najavljivao kako će ići u šumu da izvlači drva da bi zaradio nešto novca. Međutim, kako se ispostavilo, nestali Pijedorčanin umesto u šumu, otišao je na muzički festival, a na kraju završio u pritvoru zbog tuče, zaključuje "Sarajevo-X".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NESTALI PRIJEDORČANIN PRONAĐEN U NOVOSADSKOM ZATVORU

Izvor: Kurir, 10.Avg.2011, 15:17

PRIJEDOR- Milenko Banjac ( 41) iz Prijedora, čiji je nestanak porodica prijavila policiji 7. jula pronađen je živ i zdrav u novosadskom zatvoru, objavili su bosanski mediji...Mediji pištu da je Banjčeva porodica potvrdila da je Milenko živ i zdrav I da je tačna informacija da se on nalazi u novosadskom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.