Od muža dobila uputstva za šverc

Izvor: B92, 05.Sep.2011, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od muža dobila uputstva za šverc

Temišvar -- Ester Paskalin, žena kongoanskog diplomate, pred sudom je rekla da joj je muž dao uputstva za šverc cigareta u tu zemlju.

Paskalinova, koja je takođe optužena za krijumčarenje cigareta, izjavila je da joj je muž, koji je bio savetnik u ambasadi Konga u Beogradu, rekao da se pridruži muškarcu iz Srbije i da prebace cigarete u Rumuniju, za šta je trebalo da dobije 1.600 evra, preneo je AP.

Rumunska policija je u junu u njenom automobilu pronašla 1.800 boksova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << švercovanih cigareta, a tužilaštvo je potom podiglo optužnicu u odsustvu protiv njenog muža.

Pored Paskalin, tada je uhapšen i njen vozač, državljanin Srbije, kao i još dvojica Srba, kojima, ukoliko budu osuđeni, preti kazna zatvora od sedam godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.