Izvor: Blic, 13.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od kolega čuo da mu se klijent obesio

Od kolega čuo da mu se klijent obesio

BEOGRAD - Zoran Nedeljković, koji se u ponedeljak obesio u pritvorskoj ćeliji, nije pokazivao da se bilo šta čudno dešava s njim, tvrdi za 'Blic' njegov advokat Dragoljub Đorđević.

Đorđević navodi da je Nedeljkovića tri dana pre samoubistva posetila supruga koja je ispričala da je bio 'sasvim dobro raspoložen'. Na dan samoubistva posetio ga je i advokat Vladimir Pantelić, koji nije primetio ništa neobično. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nedeljković se, prema rečima njegovog branioca, nije žalio na tretman i redovno se dopisivao sa suprugom. Za Nedeljkovićevu smrt Đorđević krivi ceo sistem u zatvoru koji je krajnje nehuman, jer se 'ljudi stavljaju u izolaciju'.

Đorđević tvrdi da mu niko od zvaničnika nije ništa rekao, iako je bio u CZ-u, te da je od ostalih advokata čuo priče da se neko obesio.

- Da se obesio, čuo sam tek u 16 sati, kada je uviđaj bio završen.

Nedeljkovićeva supruga je to čula na televiziji - navodi advokat.

Nedeljković je osumnjičen za zločinačko udruživanje i zloupotrebu službenog položaja i na teret mu se stavlja da je bio jedan od organizatora drumske mafije.

Zoran Nedeljković je za sobom ostavio suprugu, sina (10) i ćerku (12). Nedeljković će biti sahranjen danas na Novom bežanijskom groblju.

A. Ž. A.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.