Izvor: B92, 12.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljen krivični postupak protiv Momčila Mandića

Beograd -- Drugi opštinski sud u Beogradu obustavio je krivični postupak protiv vlasnika kompanije "Man-ko" Momčila Mandića, saopštio je u petak jedan od njegovih advokata Branislav Popovac. Mandić je uhapšen 13. aprila prošle godine, za vreme trajanja akcije "Sablja", posle ubistva premijera Srbije Zorana Djindjića, zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela. Popovac navodi da je Mandić u pritvoru ostao sve do 7. septembra 2003. godine i da mu je time naneta "ogromna materijalna i nematerijalna šteta".

Advokat navodi da će tražiti naknadu štete od države, kao i da će sudskim putem tražiti da se utvrdi ko je odgovoran za postupke protiv Mandića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.