Izvor: Blic, 29.Jul.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun zbog duga od 60.000 evra

U sukobu koji je nastao zbog duga od 60.000 evra , juče oko 13 sati u prodavnici u Ulici seljačkih buna 1 u Novom Sadu, nožem je izboden Milun Č. (26).



U ovom okršaju, u kome je pored noža korišćen i „škorpion", učestvovali su i Dušan M. iz Novog Sada, vlasnik radnje u kojoj se događaj odigrao, i Dalibor B. (30), odranije poznat novosadskim organima gonjenja.

Kako nezvanično saznajemo, Dalibor B. i Milun Č. upali su juče oko 13 sati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodavnicu Dušana M. s namerom da se razračunaju sa njim oko dugovanja. Naime, Dušan M. je pre nekoliko meseci od Dalibora B. pozajmio 40.000 evra u gotovom i nekoliko automobila. Za uzvrat, kao garanciju da će u roku od godinu dana vratiti dug, Dušan je Daliboru prepisao svoj stan od 100 kvadrata u centru grada. Kada je Dalibor B. shvatio da stan vredi daleko više od ukupnog dugovanja (oko 60.000 evra), počeo je da zahteva od Dušana M. da se iseli iz stana i zbog toga mu je nekoliko puta upadao u prodavnicu i pretio mu. Kako saznajemo, Dalibor B. je sa istom idejom i juče upao u prodavnicu u Seljačkih buna 1. Verbalni okršaj ubrzo se pretvorio u fizički obračun. U jednom trenutku, Dušan M. uspeo je da se otrgne od napadača i dohvati „škorpion" sakriven u prodavnici, a nakon toga ispali jedan metak upozorenja u zid. Međutim, Dalibora B. to nije zastrašilo, već je skočio na Dušana i uspeo da mu otme automatsku pušku. U tom gušanju, puška je ispala, a okvir izleteo i zaustavio se kod izlaznih vrata. Dušan M. je tada iskoristio priliku, dohvatio nož koji se nalazio u prodavnici i ubo Miluna Č. u levu ruku. Tuča se nastavila ispred prodavnice i u tom trenutku naišla je patrola policije i odmah reagovala.

Učesnike okršaja očekuju krivične i prekršajne prijave. Dalibora B. i Miluna Č. najverovatnije za iznudu, a Dušana M. za neovlašćeno držanje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

Dušan M. i Dalibor B. su privedeni i u narednih 48 sati ih očekuje saslušanje kod istražnog sudije, dok je Milun Č. odmah prebačen u Urgentni centar, gde su mu lekari sanirali povrede.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.