Izvor: Blic, 14.Avg.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun vatrenim oružjem u Ćupriji

Milenko T. iz Ćuprije ranio je iz vatrenog oružja u grudi Stanoja D. iz istog grada i naneo mu teške telesne povrede, potvrđeno je danas Tanjugu u Policijskog upravi u Jagodini.

Obračun dvojice Ćupričana dogodio se u naselju Slavija preksinoć oko 19 časova, posle prepirke i međusobnog "koškanja".

Stanoje D. je operisan na hirurškom odeljenju Opšte bolnice u Čupriji i njegovo stanje je stabilno. Milenko T. je na mestu obračuna sačekao policiju koja ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je, posle zadržavanja, danas predala istaržnom sudiji Okružnog suda u Jagodini.

Kako se saznaje, Stanoje D. je vređao i psovao Milenka T. a u koškanju Milenko T. je lošije prošao.

Kada se očekivalo da je sve završeno, Milenko T. je otišao do automobila i uzeo pištolj i krenuo prem Stanoju D. Stanoje D. je video oružje u rukama Milenka T., ali mu je i pored toga pošao u susret, posle čega je odjeknuo pucanj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.