Obračun kod „Šah kluba”

Izvor: Politika, 07.Sep.2009, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun kod „Šah kluba”

Suvlasnik menjačnice „Golub”, dvadesetpetogodišnji Dušan M., pogođen u noge sa tri hica i prebačen u bolnicu

Kragujevac – Ispred „Šah kluba” u Ulici Kneza Miloša, u samom centru grada, nešto posle 15 sati došlo je do koškanja, a potom i do obračuna dvojice mladića. U revolveraškom dvoboju koji je usledio nakon desetominutnog rvanja, suvlasnik menjačnice „Golub”, dvadesetpetogodišnji Dušan M., pogođen je sa tri metka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Prema navodima kragujevačke policije, Dušan M. je ranjen u noge i prebačen na Urgentno odeljenje kragujevačkog Kliničkog centra. Napadač je uhapšen, ali njegov identitet, zbog interesa istrage, juče nije saopšten.

Obračun dvojice suparnika pratio je veliki broj posetilaca „Šah kluba”, kao i mnogi stanari obližnjih zgrada. Oni su ubrzo posle pucnjave pozvali policiju i dežurnu službu Hitne medicinske pomoći.

– Rvali su se, otprilike, desetak minuta. U početku je to izgledalo bezazleno, kao koškanje dvojice poznanika. Posle je došlo do tuče i rvanja. Snažniji mladić je oborio slabijeg na zemlju, a potom su se čula tri pucnja.

Kada je napadač pobegao, neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Oni su brzo stigli i ranjenog mladića prebacili u bolnicu – kaže Aranđel Vilimonović, očevidac ovog obračuna.

Ranjeni Dušan M. prevezen je u bolnicu sa teškim povredama, ali se, kako saznajemo, nalazi van životne opasnosti posle operacije koju su obavili lekari kragujevačkog Kliničkog centra.

Kod napadača koji je uhapšen pronađen je revolver iz kog su ispaljeni hici. Uviđaj na mestu događaja trajao je do kasnih popodnevnih sati.

B. Kartalović

[objavljeno: 08/09/2009]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.