Objavljene slike osumnjičenih napadača u Kelnu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2016, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene slike osumnjičenih napadača u Kelnu

Vlasti nemačkog grada Kelna objavile su danas slike muškaraca osumnjičenih da su seksualno napastvovali žene u novogodišnjoj noći u tom gradu.

Tužioci su rekli danas da su pet objavljenih slika različitog kvaliteta snimci osumnjičenih koji su seksualno zlostavljali ili vređali svoje žrtve i pokušali da ih opljačkaju. Slike su snimili očevici i žrtve.

Nemačke vlasti pozvale su svakog ko prepoznaje osumnjičene na snimcima da ih kontaktiraju. Niz krađa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i napada na žene kod glavne stanice u Kelnu, za koje su uglavnom optuženi stranci, izazvao je veliko negodovanje u Nemačkoj koja je prihvatila veliki broj izbeglica prošle godine.

Policija u Kelnu primila je više od 1.000 prijava zbog seksualnih napada i pljačkanja na ulicama tog nemačkog grada u novogodišnjoj noći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.