Obezglavljen bosanski klan

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezglavljen bosanski klan

BEOGRAD - Predstavnici policija Srbije i Republike Srpske saopštili su juče da je u akciji hapšenja međunarodne kriminalne grupe, predvođene Darkom Elezom (29) iz Istočnog Sarajeva, do sada uhapšeno 25 osoba, ali da to nije i konačna brojka pošto se očekuju nova privođenja.

U bunaru bivši „zemunac“?

Srpska policija u ovom trenutku vodi i opsežnu istragu svirepog ubistva Dejana Raspopovića (36) iz Novog Beograda, čiji je leš pronađen u subotu u bunaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sela Lok kod Titela.

- Identitet ovog mladića, čiji je nestanak prijavljen još 2006. godine, odmah je utvrđen. Radi se o Beograđaninu, rođenom 1974. godine. Međutim, o drugim detaljima kojima raspolažemo još nije vreme da se govori - kratko je odgovorio Milorad Veljović.

Prema nezvaničnim informacijama, Raspopović je bivši član „zemunskog klana“ sa podebljim policijskim dosijeom, u kome se nalaze sumnje za silovanja pa sve do trgovine drogom. Poslednji put viđen je 13. maja 2006. godine kod benzinske pumpe OMV u Borči, kada mu se gubi svaki trag.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.