OBESIO SE ZBOG ZELENAŠA

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBESIO SE ZBOG ZELENAŠA

NOVI SAD - Četvoro dece ostalo bez oca. Građevinski investitor Milenko I. (48) iz Novog Sada obesio se na šestom spratu zgrade čiju je izgradnju finansirao!

NOVI SAD - Četvoro dece ostalo bez oca.

Građevinski investitor Milenko I. (48) iz Novog Sada obesio se na šestom spratu zgrade čiju je izgradnju finansirao! Otac četvoro dece digao je ruku na sebe zbog, kako saznajemo, nagomilanih dugova i pritiska zelenaša da im vrati novac koji je pozajmio za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zgrade u Bulevaru Evrope.

- Milenko je bio jedan od retkih investitora koji nije varao kupce stanova, ali nije mogao da izađe na kraj s nagomilanim dugovima i zelenašima. Prodaja stanova je stala, a dugovi su se nagomilali - kažu njegovi prijatelji.

Zbog straha da će posle samoubistva Milenka I. ostati bez stanova, većina kupaca stanova počela je da se useljava u poludovršenu zgradu u Bulevaru Evropa. Jedino je šesti sprat zgrade i dalje prazan, a upravo je na tom spratu nađeno telo Milenka I.

(N. N.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.