Izvor: Blic, 03.Mar.2024, 10:27

"OVO JE ZLO" Ubili decu, pa sebe, na kući crtali jezive simbole, komšije ih ne poznaju: Šta sve znamo o tragediji u Novom Sadu

L. P. S. (25) i njegova supruga M. P. S. (23) izvršili su samoubistvo skokom sa solitera na Limanu 2, nakon što su ubili dvojicu sinova, dečake od jednu i od tri godine u kući na Petrovaradinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREKINULI KONTAKT SA RODITELJIMA Majka i otac žene koja je sa mužem ubila decu pa izvršila samoubistvo nisu ni znali da su dobili unuka: "Vest su primili poprilično ravnodušno"

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Martina P. S. (23) i Lav P. S. (25) izvršili su samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu, nakon što su ubili dvojicu sinova, a prema našim saznanjima, oni nisu bili u dobrim odnosima sa roditeljima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.