Izvor: Blic, 04.Feb.2023, 15:50

OVO JE ŽENA (38) KOJA JE UBILA PENZIONERA Fatima tvrdi da je zbog ovoga IZBOLA DRAGANA (71): Čistila stan kod njega, on pokušao da je NAPASTVUJE?

Fatima Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Dragana V. (71) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fatima (38) na smrt izbola Dragana (71), tvrdi da ju je napao dok mu je čistila stan

Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2023

Fatima Z. (38) uhapšena je zbog sumnje da je 3. februara ubila Dragana V. (71) u stanu u Ulici Sime Igumanova na Vračaru. Telo sa ubodnim ranama od oštrog predmeta pronašao je rođak nastradalog čoveka, koji je odmah pozvao policiju.. Uhapšena je priznala da je ubila Dragana, a kao motiv ubistva...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.