OTVORILI LAŽNI PROFIL VRŠNJAKINJI SA SNIMCIMA SEKSA

Izvor: Kurir, 12.Avg.2011, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORILI LAŽNI PROFIL VRŠNJAKINJI SA SNIMCIMA SEKSA

ZADAR- Zadarska policija okončala je istragu na maloletnikom iz okoline Zadra, koji se sumnjiči da je od početka godine u više navrata otvorio profil na društvenoj mreži u ime šesnaestogodišnje devojčice, na kojem je koristeći njene podatke, stavljao postove sa seksualnim sadržajem, objavio je hrvatski portal “ index.hr”.

Mladić se sumnjiči da je u navedene radnje uključio I 13- godišnjeg dečaka iz Zadra, koji je postavljao takođe slične postove.

Državnom tužiocu podnesn je poseban izveštaj zbog nedozvoljene upotrebe ličnih podataka.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Otvorili lažni profil vršnjakinji sa snimcima seksa

Izvor: Glas javnosti, 13.Avg.2011, 07:01

ZADAR- Zadarska policija okončala je istragu na maloletnikom iz okoline Zadra, koji se sumnjiči da je od početka godine u više navrata otvorio profil na društvenoj mreži u ime šesnaestogodišnje devojčice, na kojem je koristeći njene podatke, stavljao postove sa seksualnim sadržajem, objavio...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.