Izvor: Blic, 30.Nov.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTMICA U KUMODRAŠKOJ Tužilaštvo traži pritvor za vlasnicu perionice

Nakon maratonskog, bezmalo devetočasovnog saslušanja četvoro osumnjičenih za iznudu, drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je večeras da se vlasnici auto-perionice "Magnum" Snežani N. odredi pritvor zbog sumnje da je u ponedeljak, sa još troje osumnjičenih, otela i maltretirala bivšeg radnika.

Za preostalo troje osumnjičenih, medju kojima je i njena ćerka, tužilaštvo je predložilo meru zabrane prilaženja i komuniciranja sa svedocima. Kako nezvanično saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Snežana je, iznoseći odbranu pred tužiocem, uporno tvrdila da između nje i Radovića ima neraščišćenih računa, odnosno da on njoj duguje izvestan novac.

Pročitajte još:

Što se ostalih osumnjičenih tiče, njime je izrečena mera zabrane prilaženja ,sastajanja ili komuniciranja sa oštecenim. Ako se ogluše na ovu meru, Anji i njenim pomagačima bi takođe mogao biti određen pritvor.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži pritvor za gazdaricu perionica

Izvor: Mondo, 30.Nov.2016

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu predložilo je večeras da se vlasnici auto-perionice "Magnum" S.N. odredi pritvor zbog sumnje da je u ponedeljak, sa još troje osumnjičenih, otela i maltretirala bivšeg radnika...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Za preostalo troje osumnjičenih, među kojima...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.