OTAC: ZAR NIKOLA DA UMRE ZBOG 500 EVRA?

Izvor: Kurir, 21.Mar.2012, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC: ZAR NIKOLA DA UMRE ZBOG 500 EVRA?

Moj Nikola u džepu nikad nije imao više od 300, 500 dinara, kaže Goran Vrećić, otac dečaka koji se ubio iz lovačke puške

ALEKSINAC - Misterija!

- Ne znam šta se tačno dogodilo... Nikola je imao dva metra i 130 kilograma. Nije njega niko mogao da zaplaši. Zar da se ubije zbog 500 evra? Majka mu je svako veče spremala odeću za školu. Nikad u džepu nije imao više od 300, 500 dinara, pa ne znam odakle se sad pominju neke silne hiljade i neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dugovi - kaže Goran Vrećić, otac Nikole Vrećića (16) iz Rutevca kraj Aleksinca, učenika Srednje tehničke škole „Prota Stevan Dimitrijević“ koji je u petak 16. marta presudio sebi hicem iz lovačke puške u glavu.

Nepoželjni na sahrani

- Davao je znake života kad sam ga našao, ali je ubrzo umro. Pretprošlog vikenda sam njega i Miloša vozio na žurku. Miloš se nedavno operisao, pa sam otišao po njega. Zašto su mu to uradili? - priča neutešni otac Goran.U kući uhapšenog Miloša P. u susednom selu Bobovištu tuga i strepnja. Baba Ljubica P. krši ruke: - Znam da je Miloš odneo neki nakit da bi sebi napravio veći lanac. Posle se ispostavilo da je te pare dao malom Nikoli.

(M. Ž. L.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.