OTAC SILOVANE DEVOJČICE: Ćerka mi je bolje, to je jedino važno

Izvor: Kurir, 08.Feb.2013, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC SILOVANE DEVOJČICE: Ćerka mi je bolje, to je jedino važno

Nadam se da će monstrumi biti najstrože kažnjeni, rekao Saša M., čiju su ćerku M. M. (14) seksualno zlostavljala četvorica komšija

PETROVAC - Neverica!

Ćerka mi je dobro i polako se oporavlja od svega kroz šta je prošla. To je jedino važno...

Ovo je za Kurir juče rekao Saša M., otac M. M. (14), koja je silovana u školskom dvorištu nedaleko od Petrovca na Mlavi. Pre nego što je njegova supruga prekinula razgovor s novinarima Kurira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Saša je rekao da se nada da će monstrumi koji su mu silovali ćerku biti najstrože kažnjeni.

- Izvinite, ali moja žena je u šoku zbog svega što se dogodilo. Ne želimo više ništa da pričamo - rekao je Saša, a zatim se s porodicom zaključao u porodičnoj kući.

Sašine komšije kažu da im je teško da poveruju u ono što se dogodilo, pošto četvorica osumnjičenih, među kojima su trojica maloletnika, nikada ranije nisu napravili ni najmanji incident!

- Oni su sportisti. Bave se fudbalom i idu u teretanu. Šta se dogodilo s njima, šta im je to puklo u glavi pa su uradili to što su uradili, stvarno ne znam. Jedino mi pada na pamet da su im hormoni udarili u glavu! Ali to nije razlog za silovanje, svi smo mi bili mladi - rekao je jedan od prodavaca u obližnjoj radnji.

Agonija trajala mesecima

Požarevačka policija je, podsetimo, privela Milorad S. (18) zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M., a saslušana su i trojica maloletnika koji se sumnjiče da su primorali devojčicu da ih oralno zadovolji. Milorad je osumnjičen da je u avgustu 2012. naterao devojčicu da ga oralno zadovolji, da bi je u novembru silovao. U međuvremenu je nagovorio trojicu maloletnika da nateraju M. M. na oralni seks. Slučaj je otkriven nakon što je Milorad u januaru ove godine pretukao M. M.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK U PETROVCU NA MLAVI: Mladi fudbaleri silovali 14-godišnju devojčicu

Izvor: S media, 08.Feb.2013

Saša M, otac M. M. (14), koja je silovana u školskom dvorištu nedaleko od Petrovca na Mlavi kaže da mu je ćerka dobro i da se polako oporavlja od svega kroz šta je prošla...On je rekao novinarima Kurira da se nada da će monstrumi koji su mu silovali ćerku biti najstrože kažnjeni...- Izvinite,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.