OTAC NASTRADALE PEVAČICE: Amila se ubila, to nije obična saobraćajka!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC NASTRADALE PEVAČICE: Amila se ubila, to nije obična saobraćajka!

Elman me je nazvao u ponedeljak i kazao mi „Aljo, Amila hoće da se ubije“. Rekao mi je da mu je Amila telefonom rekla da će se ubiti i da je ostavila otvorenu liniju da on sve čuje, navodi Alija Hasanović

Alija Hasanović, otac mlade pevačice Amile, koja se utopila u utorak u reci Bosni, tvrdi da se njegova ćerka ubila.

Prema njegovim rečima, Amilin mladić je bio ljubomoran i tokom jedne od njihovih svađa putem telefona zapretila da će se ubiti. I na dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nesreće dobio je paničan poziv mladića njegove kćerke.

- Elman me je nazvao u ponedeljak i kazao mi „Aljo, Amila hoće da se ubije“. Došao je posle kod nas kući, plakao je i govorio da je voli, spominjao mi je i neke fotografije. Rekao mi je da mu je Amila telefonom rekla da će se ubiti i da je ostavila otvorenu liniju da on sve čuje. Oko 13.30 sati saznali smo da je vozilo Polo u Seoči sletelo u Bosnu. Hoću da se zna da oni tragovi guma nisu kočenje već šlajdranje. Moja Amila se ubila – kaže očajni Alija.

On kaže da na licu mesta nisu pronađeni tragovi kočenja, što, prema njegovom mišljenju, znači da je Amila nameravala sebi da oduzme život.

Aldina Ahmić, portparol zeničke policije, kazala nam je da policija za sada ovaj slučaj tretira kao saobraćajnu nesreću sa smrtnom posledicom.

- Istražne radnje u ovom slučaju još se provode – kazala je Ahmić.

Amila je učestvujući u popularnom muzičkom šouu „Zvezda možeš biti ti“ upoznala mladog kamermana Elmana Omića s kojim se počela zabavljati.

- Prihvatio sam ga kao svoje dete. On je fotograf, snimatelj i pravi muzičke spotove. Snimila je Amila dve pesme, a ja sam je kao svoje dete finansirao. Nakon te dve pesme kazao sam joj da malo pričeka na sledeće zbog finansija. Rekla je: "Nema problema, babo" - kazao nam je kroz suze utučeni Alija. Telo Amile Hasanović i vozilo Volkswagen Polo kojim se u naselju Seoča u Visokom survala u reku prekjuče su izvukli ronioci.

Avaz)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC NASTRADALE PEVAČICE IZ BOSNE ŠOKIRA: Ona nije poginula, ona se ubila!

Izvor: Press, 06.Feb.2015, 08:36

Mlada bosanska pevačica i učesnica emisije "Zvezda možeš biti ti", Amila Hasanović , poginula je kada se njen automobil u utorak survao u reku Bosna. . Ipak, njen otac, Alija Hasanović, tvrdi da ovo nije bila nesreća,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.