OPŠTA TUČA ROMA NA PIJACI

Izvor: Kurir, 05.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTA TUČA ROMA NA PIJACI

U incidentu učestvovalo dvadesetak Roma, a nekoliko je završilo u bolnici

KRALJEVO - Juče pre podne, u Beogradskoj ulici, koja se nalazi u neposrednoj blizini kraljevačke zelene pijace, potukli su se Romi koji na improvizovanim tezgama prodaju švercovanu robu. Kako nezvanično saznajemo, u ovom incidentu učestvovalo je dvadesetak Roma, a nekoliko njih zatražilo je lekarsku pomoć. Na odeljenju hirurgije MC „Studenica“ pomoć je ukazana nekolicini povređenih, a na lečenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je zadržana Ana Petrović (27), koja je zadobila više udaraca motkom po glavi i vratu.

Povređeni Romi koje smo zatekli u Hitnoj pomoći ispričali su nam da je svađa nastala zbog mesta za postavljanje improvizovanih tezgi, a u žaru tuče potezani su i revolveri. Srećom, oružje nije upotrebljavano.

Svađa je nastavljena i u bolničkim hodnicima, pa je morala da interveniše policija. Doznajemo da je u opštoj makljaži učestvovao i Z. R., jedan od lidera Romske zajednice u gradu na Ibru.

Masovne tuče u kraljevačkom kraju sve su učestalije. Nedavno je na svadbi u restoranu „Svilen konac“ izbila tuča među svatovima. Međusobno su se tukli mladoženjini i nevestini rođaci. Brojni policajaci jedva su obuzdali razjarene svatove.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.