OPLJAČKAN BRANKO KOCKICA: Lopovi mu upali u stan, odneli dragocenosti i revolver!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2014, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLJAČKAN BRANKO KOCKICA: Lopovi mu upali u stan, odneli dragocenosti i revolver!

Drski razbojnici su u popodnevnim časovima upali u glumčev stan na Vračaru iz koga su odneli dragocenosti i revolver

BEOGRAD - Grupa za sada nepoznatih lopova opljačkala je danas poznatog srpskog glumca Branka Milićevića poznatijeg kao Branko Kockica.

Kako Kurir saznaje lopovi su u popodnevnim časovima upali u glumčev stan na Vračaru.

Nezvanično iz stana ukradena su četiri ručna sata, dva laptopa, dva-tri prstena i revolver koji je pripadao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Brankovoj supruzi...Uviđaj je u toku.

Branko Milićević je emisiju "Kocka, kocka, kockica" snimao od 1978. do 1992. godine. Bio je omiljen među svim generacijama, a njegov pozdrav "tatatatira" i dalje pamtimo....

Uskoro opširnije...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OPLJACKAN-BRANKO-KOCKICA-Lopovi-mu-u-po-bela-dana-upali-u-stan

Izvor: medio.rs, 24.Sep.2014

Drski razbojnici su u popodnevnim časovima upali u glumčev stan na Vračaru iz koga su odneli dragocenosti...BEOGRAD - Grupa za sada nepoznatih lopova opljačkala je danas glumca Branka Milićevića poznatijeg kao Branko Kockica...Kako Kurir saznaje lopovi su u popodnevnim časovima upali u glumčev...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.