OPLJAČKAN BRANKO KOCKICA: Lopovi mu upali u stan i odneli nakit i revolver!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLJAČKAN BRANKO KOCKICA: Lopovi mu upali u stan i odneli nakit i revolver!

Još nije poznato da li su lopovi nešto odneli iz glumčevog stana na Vračaru

Stan glumca Branka Milićevića, poznatijeg kao Branko Kockica, obijen je danas u popodnevnim satima, prenosi “Blic”.

Pretpostavlja se da su lopovi na Vračaru u stan upali najverovatnije između 14 i 18 sati, pošto su za to vreme Branko i njegova supruga bilu u pozorištancetu “Puž” gde su radili na novoj pesmici.

Prema nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iz njihovog stana ukradena su četiri ručna sata, dva laptopa, dva-tri prstena i revolver koji je pripadao Brankovoj supruzi.

Branko Milićević je svoju najpoznatiju emisiju “Kocka, kocka, kockica” snimao od 1978. do 1992. godine. Omiljen je među svim generacijama, a njegov pozdrav “tatatatira” i dalje pamtimo…

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.