Izvor: Blic, 04.Sep.2023, 06:18

ONI SU NAJOPASNIJE UBICE U SRBIJI! 9 mračnih umova od čijih zlodela se nikad nismo oporavili: Svi su i dalje živi, evo gde služe kazne i hoće li se iko od njih PONOVO NAĆI NA SLOBODI

Naučili smo da o najsurovijim i najopasnijim ubicama saznajemo iz svetskih vesti crne hronike ili dokumentarnih filmova, verujući da se to po pravilu dešava "negde tamo". Ipak, surova stvarnost je tu da nas demantuje i podseti da najmračniji nagoni ljudske psihe ne biraju vreme, mesto ili čak naciju, a za sobom ostavljaju najdublje rane i zastrašujuću realnost da je "negde tamo" ipak i previše blizu. U poslednjih 15 godina, Srbija se suočila sa stravičnim zločinima u kojima su žrtve čak i deca, a čak devet ubica, krvnici tih zlodela, i dalje su živi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.