Izvor: Blic, 14.Okt.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKUPLJENE PITAO KO JE PREGAZIO DAMJANA Mortus pijan pregazio mladića, pobegao, pa se vratio ne mesto zločina i pravio se da NE ZNA NIŠTA

Željko M. (28), koji je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo, prvo je pobegao sa mesta nesreće, a onda se vratio i pitao "šta se dogodilo", saznaje "Blic" od izvora bliskih istrazi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pregazio mladiće, pobjegao pa se vratio na mjesto i pitao šta se desilo

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2019

Ž.M. (28), koji je osumnjičen da je potpuno pijan automobilom pregazio trojicu mladića, od kojih je jedan poginuo, prvo je pobjegao sa mjesta nesreće, a onda se vratio i pitao "šta se dogodilo", pišu beogradski mediji, pozivajući se na neimenovane izvore, navodno bliske istrazi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.