Izvor: Blic, 12.Avg.2023, 22:29

"ODVUKAO JE NJU I DETE I POČEO DA PUCA PO NAMA" Tetka ubijene Nizame za "Blic": "Sedam dana se krila kod mene, osmi dan je neko izdao lokaciju"

Nermin Sulejmanović je juče najpre brutalno pretukao, a onda hicem u glavu ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović. NIzama se od nasilnika krila kod tetke Zijade, ali ju je ubica pronašao i presudio joj. Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene žene kaže za Blic da je Nizama sedam dana bila kod nje sa detetom, pre nego što ju je krvnik našao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tetka ubijene Nizame: Krila se kod mene, odvukao je i počeo pucati po nama

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2023, 08:47

GRADAČAC - Nermin Sulejmanović, monstrum iz Gradačca, prvo je brutalno pretukao svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a zatim je hicem u glavu ubio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

NEVIĐENI SKANDAL NA POMOLU! Policijska službenica odala krvniku tačnu lokaciju ubijene Nizame?! U toku provera navoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa detetom pre nego što ju je krvnik pronašao...Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica MUP-a TK, Dženana Selimović, otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.