ODBORNIK NA METI BOMBAŠA

Izvor: Kurir, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBORNIK NA METI BOMBAŠA

LOZNICA - Odbornik u Skupštini opštine Loznica Milivoje Andrić, mesec dana posle podmetanja požara pod njegove automobile ispred porodične kuće u Brnjcu, ponovo je bio na meti „bombaša“ u subotu, nešto pre ponoći. U dvorištu i pored ulaznih vrata u kuću na planini Ceru eksplodirale su dve naprave, a po rečima Andrića, povređenih nije bilo.

- Prva detonacija u dvorištu probudila me oko 23 časa, a kada sam krenuo da se sretnem s policijom, koju sam odmah pozvao, odjeknula >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je i druga eksplozija. Bomba se aktivirala kada sam otvarao vrata. Eksplozivna naprava je bila povezana sa kvakom. Na sreću, niko nije povređen - rekao je novinarima Andrić.

Tokom noći obavljen je pretres cele kuće, u kojoj je Andrić bio sam, a uviđaj je okončan oko pet časova iza ponoći. Podsećamo da je krajem septembra u podmetnutom požaru izgoreo jedan automobil Andrićevog prijatelja i jedan u vlasništvu ovog odbornika lokalnog parlamenta koji je na listi grupe građana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.